040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Filteren

Bijzetfauteuils

Bent u opzoek naar een fauteuil om uw interieur compleet te maken? Bekijk de bijzetfauteuils die wij voor u beschikbaar hebben. De meeste bijzetfauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoering. Kies uit een andere kleur of een andere stof en zorg ervoor dat uw interieur compleet wordt.

Als woonwinkel bieden wij meer dan standaard modellen. Bij alle stoelen waaronder de bijzetfauteuils bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk opties. Dit kan variëren van een ander type stof, een ander type leer tot aangepaste afmetingen. Bij interesse in één van onze modellen kunt u aanvullende informatie opvragen,

Bekijk en test de bijzetfauteuils in onze showroom

Het kopen van een bijzetfauteuil die voldoet aan al uw wensen is een grote stap. Om u te helpen in het maken van de juiste keuze bent u van harte welkom binnen onze showroom. In onze woonwinkel in Eindhoven kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken, naast de bijzetfauteuils vindt u hier ook relaxfauteuils, sta op stoelen, moderne hoekbanken en nog veel andere meubelstukken. Bij vragen of onduidelijkheden helpt ons personeel graag ook wanneer u hulp wilt bij het inrichten van uw interieur. 

Bezoek de showroom