040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Filteren

Fauteuils met hoge rugleuning

Bij onze zitmeubelwinkel in Eindhoven vindt u comfortabele fauteuils met hoge rugleuning die voldoen aan al uw wensen. Strakke lijnen en een rustgevend design zorgen voor de perfecte ontspanning die u zoekt in een fauteuil. Wij bieden u diverse opties, waaronder de keuze tussen een leer of stof. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u terug in de stoelen. Bent u ook op zoek naar een fauteuil met hoge rug? Daarnaast hebben wij ook stoelen met een hoge rugleuning en armleuning in ons assortiment. Bekijk dan ons aanbod hieronder of kom langs in onze showroom!

Veel mensen kiezen voor een fauteuil met hoge rugleuning wegens de heerlijke zit die volledige ondersteuning biedt aan de rug. De hoge rug van deze fauteuils in combinatie met de fijnste materialen zorgen voor het ideale zitcomfort. Deze fauteuils zijn zeer geschikt voor mensen met rugklachten. Bij specifieke rugklachten adviseren wij onze showroom in Eindhoven te bezoeken voor een uitgebreid advies waarbij u de stoel ook meteen kunt testen. Daarnaast hebben wij ook draaifauteuils met een hoge rugleuning in ons assortiment.

Meer informatie over waar u op moet letten bij aankoop van een stoel met hoge rug vindt u in het artikel: Belangrijke factoren bij aanschaf van een fauteuil.

Waarom een fauteuil met hoge rugleuning bij Bakers?

Bij Bakers geniet u van een grote variatie aan mogelijkheden. Bijna alle leunstoelen met hoge rugleuning die wij online vertonen zijn maatwerk bestelbaar in verschillende kleuren, materialen en met of zonder elektrische bediening. 

  • Kwalitatieve stoffen;
  • Uitklapmogelijkheid;
  • Elektrische bediening;
  • Breed scala aan maatwerk opties;
  • Hoge rugleuning voor optimale ondersteuning;

Fauteuils met hoge rug in onze showroom in Eindhoven

Comfort en kwaliteit zijn het belangrijkst bij het kopen van een fauteuil met hoge rugleuning. Wanneer u een fauteuil koopt verwacht u hoge kwaliteit en dit is waar wij ons op focussen. Zit de stoel met hoge rugleuning wel goed, voelt de stof wel fijn? Heeft u liever vaste poten of gaat u voor een draaifauteuil met hoge rug? Deze vragen kunnen allemaal beantwoord worden. Kom langs onze showroom en bekijk alle fauteuils. Wij kunnen u persoonlijk helpen en adviseren.

Het uitkiezen van uw meubelen kost tijd, het moet goed voelen en lekker zitten. Met een andere kijk helpen en adviseren wij u graag bij uw keuze. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, bel naar 040-243 9720 of bekijk de producten alvast hierboven online. 

Bezoek de showroom