040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Filteren

Fauteuils met hoge rug

 Bij Bakers Zitmeubelen in Eindhoven vindt u comfortabele fauteuils met hoge rug die voldoen aan al uw wensen. Strakke lijnen en een rustgevend design zorgen voor de perfecte ontspanning die u zoekt in een fauteuil. Bakers Zitmeubelen biedt u diverse opties waaronder de keuze tussen een leer of stof. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u terug in de stoelen.

Veel mensen kiezen voor een fauteuil met hoge rugleuning wegens de heerlijke zit die volledige ondersteuning biedt aan de rug. De hoge rug in combinatie met de fijnste materialen zorgt voor het ideale zitcomfort. De stoelen zijn door iedereen te gebruiken, bij specifieke rugklachten adviseren wij langs onze showroom te gaan voor een uitgebreid advies waarbij u de stoelen ook kunt testen. Voor meer informatie over waar u op moet letten bij aankoop van een fauteuil met hoge rug vindt u in het artikel: 
Belangrijke factoren bij aanschaf van een fauteuil.

Bij Bakers Zitten & Wonen geniet u van een grote variatie aan mogelijkheden. Bijna alle producten die wij online vertonen zijn maatwerk bestelbaar met verschillende kleuren, materialen en elektrische bediening. 

Het voordeel bij Bakers Zitten & Wonen:

  • Kwalitatieve stoffen;
  • Uitklapmogelijkheid;
  • Elektrische bediening;
  • Breed scala aan Maatwerk opties;
  • Hoge rugleuning voor optimale ondersteuning;

Bekijk de stoel in een showroom

Comfort en kwaliteit zijn het belangrijkst bij het kopen van een fauteuil met een hoge rug. Wanneer u een fauteuil koopt verwacht u hoge kwaliteit en dit is waar wij ons op focussen. Zit de stoel wel goed, voelt de stof wel fijn? Deze vragen kunnen allemaal beantwoord worden. Kom langs onze showroom en bekijk de fauteuil in Eindhoven. Wij kunnen wij u persoonlijk helpen en adviseren, ook kunt u de relaxfauteuils en sta op stoelen bekijken. 

Het uitkiezen van uw meubelen kost tijd, het moet goed voelen en lekker zitten. Met een andere kijk helpen en adviseren wij u graag bij uw keuze. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, bel naar 040-243 9720 of bekijk de producten in onze showroom.

Bezoek de showroom