040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

CLOAK SHELL Fauteuil

Cloak is een opmerkelijke serie banken, strak vormgegeven en perfect uitgevoerd. De ontwerpen van de Cloak collectie zijn van de hand van industrieel ontwerper Hans Daalder. Essentieel aan de ontwerpen is het woord ‘puur’. Puur in comfort, puur in eenvoud, puur in kwaliteit, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort.

De meubelen ogen ingetogen en blijken in de praktijk opmerkelijk rustgevend, zowel visueel als ook in het feitelijke gebruik. De Cloak meubelen zien er volkomen logisch uit, alsof ze er altijd al geweest zijn en toch zien ze er ook volstrekt eigentijds uit. Ze stralen een ‘tijdloos enthousiasme’ uit. De meubelen kunnen naar wens worden bekleed met stof of leer.

Functioneel en perfect uitgevoerd
Puur vakmanschap en pure kwaliteit
Nederlands fabricaat
Hoogwaardige afwerking
Kwaliteits stoffen en leder 10 jaar garantie op constructie
Verwisselbare bekleding

De fauteuil Shell is standaard leverbaar met een houten armlegger in de volgende houtsoorten en afwerkingen eiken basalt, eiken krijtwit, eiken zwart (nerf zichtbaar) en amerikaans noten, alle armleggers worden mat lak afgewerkt. De zitdiepte aanpassen (-2 cm) is mogelijk tegen meerprijs. Frame is standaard chroom maar is tegen een meerprijs ook leverbaar in het zwart.

Getoonde prijzen zijn vanaf prijzen 

€ 1.637,00
Neem contact op

Vraag informatie aan

.

Extra informatie

Breedte 65 cm
Diepte 87 cm
Hoogte 98 cm
Zitdiepte 53 cm
Zithoogte 46 cm
Materiaal leer of stof