040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Filteren

Relaxfauteuils

Ontspan met de heerlijke relaxfauteuils van Bakers Zitmeubelen. De fauteuils hebben een uniek design en bieden u het ultieme zitcomfort zodat u tevreden kunt genieten van uw rust. Kwaliteit en de optimale zit zijn van enorm belang, om deze reden bieden wij u diverse maatwerk opties. Van de keuze in bekleding tot wel of geen elektrische bediening. De keuze is aan u!

Relaxfauteuil kopen

Het kopen van een relaxfauteuil kan ervoor zorgen dat u beter tot rust komt in uw huis. De fauteuils zijn zowel esthetisch als ergonomisch van hoge kwaliteit. Een verkeerde zithouding kan veel problemen opleveren in uw rug en nek. Een relaxfauteuil ondersteunt uw lichaam voor optimaal comfort zodat deze problemen niet voorkomen, maar ook om bestaande pijnen te verlichten. Klassieke en moderne modellen zijn allemaal te verkrijgen op onze website zodat ons aanbod altijd bij uw interieur past. Heeft u een beetje hulp nodig bij het opstaan vanuit uw fauteuil? Bekijk dan de sta op stoelen.

Elektrische bediening bij uw relaxstoelen

Veel van onze relaxfauteuils of relaxstoelen kunnen geleverd worden met elektrische bediening. Wat houdt dit in? De elektrische bediening in de fauteuils zorgt ervoor dat u eenvoudig aanpassingen kunt maken aan de zithouding. U kunt de rugleuning verplaatsen, de zithouding kantelen maar ook de fauteuil in de stand: "hart-balans" bewegen. Deze stand zorgt voor een lagere belasting van de rug waardoor u rustig kunt ontspannen. Waar kunt u op letten bij aanschaf van een fauteuil?

Voordelen van een relaxfauteuil:

  • Kwalitatieve stoffen;
  • Uitklapmogelijkheid;
  • Elektrische bediening;
  • Een optimale ergonomie;
  • Hoge rug voor optimale ondersteuning;

Een ergonomische zit

De manier waarop u op een stoel of bank zit heeft veel invloed op uw gezondheid. een relax fauteuil heeft een uitstekende vorm waar niet alleen u, maar ook uw lichaam van geniet, met dikke bekleding en elektrische bediening geniet u van optimaal comfort. En als u even zin heeft om heerlijk achterover te leunen klapt u de stoel even uit.

Wilt u een relaxfauteuil kopen? Neem een kijkje in het assortiment en neem contact met ons op. Wilt u een relaxfauteuil kopen, maar u heeft nog twijfels?

In onze showroom in Eindhoven geven wij persoonlijk advies en tips en kunt u de modellen zelf testen. Hier kunt u niet alleen testen hoe goed de fatueuils zitten maar ook welke fauteuils samen goed staan en welke tafels en banken er bij passen.

Bezoek de showroom