040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Filteren

Relaxfauteuils

Ontspan met de heerlijke relaxfauteuils van Bakers uit Eindhoven. De moderne relaxfauteuils uit onze collectie hebben een uniek design en bieden u het ultieme zitcomfort zodat u tevreden kunt genieten van uw rust. Kwaliteit en de optimale zit zijn van enorm belang, om deze reden bieden wij u diverse maatwerk opties. Van de keuze in bekleding, wel of geen elektrische bediening tot aan een bijbehorende voetenbank of hocker. De keuze is aan u! Bekijk hieronder ons aanbod of bezoek onze showroom in Eindhoven. 

Voordelen van relaxfauteuils

Het kopen van een relaxfauteuil kan ervoor zorgen dat u beter tot rust komt in uw huis. De comfortabele stoelen zijn zowel esthetisch als ergonomisch van hoge kwaliteit. Een verkeerde zithouding kan veel problemen opleveren in uw rug en nek. Een relaxstoel ondersteunt uw lichaam voor optimaal comfort zodat deze problemen niet voorkomen, maar ook om bestaande pijnen te verlichten. Van industriële tot moderne relaxstoelen, ze zijn allemaal bij ons te verkrijgen zodat ons aanbod altijd bij uw interieur past. Heeft u een beetje hulp nodig bij het opstaan vanuit uw fauteuil? Bekijk dan onze sta op stoelen.

Oftewel: 

  • Ruime keuze
  • Kwalitatieve stoffen (relaxfauteuil van leer of stof);
  • Uitklapmogelijkheid;
  • Elektrische bediening;
  • Een optimale ergonomie;
  • Hoge rug voor optimale ondersteuning;

Elektrische bediening bij uw relaxstoelen

Veel van onze relaxfauteuils of relaxstoelen kunnen geleverd worden met elektrische bediening. Wat houdt dit in? De elektrische bediening in de elektrische relaxfauteuils zorgt ervoor dat u eenvoudig aanpassingen kunt maken aan de zithouding. U kunt de rugleuning verplaatsen, de zithouding kantelen maar ook de fauteuil in de stand: "hart-balans" bewegen. Deze stand zorgt voor een lagere belasting van de rug waardoor u rustig kunt ontspannen. Met een elektrisch verstelbare stoel zorgt u voor een optimale zithouding.

Een ergonomische zit

De manier waarop u op een stoel of bank zit heeft veel invloed op uw gezondheid. Dit type fauteuil heeft een uitstekende vorm waar niet alleen u, maar ook uw lichaam van geniet, met dikke bekleding en elektrische bediening geniet u van optimaal comfort. Door de verstelbare relaxfauteuil kijkt u in een comfortabele houding in de stoel TV en als u even zin heeft om heerlijk achterover te leunen klapt u de stoel even uit. Met een fauteuil past u uw stoel eenvoudig aan aan uw houding. Graag volledige ondersteuning aan de rug? Bekijk eens onze fauteuils met hoge rugleuning.

Relaxfauteuils in onze showroom in Eindhoven

Wilt u een relaxfauteuil kopen in Eindhoven? Neem een kijkje in het assortiment hierboven en neem contact met ons op.

Wilt u een relax stoel kopen, maar u heeft nog twijfels? In onze showroom in Eindhoven geven wij persoonlijk advies en tips en kunt u de modellen zelf testen. Hier kunt u niet alleen testen hoe goed de fauteuils zitten maar ook welke woonkamer stoelen samen goed staan en welke tafels, banken en bijzetfauteuils er bij passen.

Bezoek de showroom