040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Filteren

Fauteuils

Een goede fauteuil, dat luistert natuurlijk heel precies. Van hoogte, breedte, lengte en formaat tot natuurlijk precies de juiste kleur. Zoveel fauteuils, zoveel keuze. Wij bieden u kwaliteit, uitstraling en zitcomfort. En het verschil? Dat voelt u vanzelf.

Wilt u onze fauteuils graag uitproberen? Kom dan proefzitten in onze showroom! Hier nemen we uitgebreid de tijd om u van persoonlijk advies te voorzien, zodat u met de geschikte relaxfauteuil naar huis gaat. Maak een afspraak!

Plan een afspraak > 

Bent u opzoek naar een fauteuil in Eindhoven? In onze showroom vindt u een ruim assortiment aan relaxfauteuils, sta op stoelen, bijzetfauteuils en fauteuils met hoge rug. De fauteuils zijn van alle gemakken voorzien ook kunt u kiezen uit manuele of elektrische bediening. Kom eens langs in onze showroom, dan kunt u dit zelf ervaren.

Ruime collectie design fauteuils

Een mooie design fauteuil kan uw gehele kamer opvrolijken. Een strak of rond design, een felle of neutrale kleur. Met het ruime aanbod zijn wij zeker dat u een leuke design fauteuil kunt vinden om lekker in te ontspannen. Bekijk onze diverse  design fauteuils op de website of kom langs onze showroom in Eindhoven. Natuurlijk is comfort net zo belangrijk als design. De fauteuils zijn gemaakt van sterke materialen en de sta op stoelen zijn perfect als u net dat beetje extra nodig heeft.

Bezoek onze showroom voor een compleet interieur

Wij verwelkomen u graag in onze showroom om de fauteuils te bekijken. Bent u op zoek naar meer dan alleen fauteuils? Ook dan slaagt u in onze showroom in eindhoven. Met een compleet aanbod aan banken, tafels, stoelen en kasten. Wij adviseren u graag over de inrichting van uw interieur.