040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Filteren

Sta-op Stoelen

Sta-op stoelen zijn praktisch maar ook zeer comfortabel. De sta-op functie zorgt ervoor dat de stoel lichtelijk omhoog komt en kantelt zodat u eenvoudig, zonder problemen kunt opstaan. Bij een sta-op stoel met draaimechanisme wordt de draaifunctie geblokkeerd zodat de stoel niet wegdraait bij het opstaan. 

Bent u opzoek naar een sta op stoel? Bij Bakers Zitmeubelen vindt u een ruim assortiment aan stoelen met diverse maatwerk mogelijkheden. De sta op stoelen zijn een speciaal type fauteuils bedoelt om u te ontlasten in het dagelijks leven. Wanneer u met gemak op wilt staan vanuit uw stoel is een sta op stoel de perfecte uitkomst. Maar het is ook zeer belangrijk dat deze stoel goed op u is afgestemd. De zit-diepte, -hoogte en -breedte van de stoelen zijn aanpasbaar. Bekijk onze showroom in Eindhoven en kies uw eigen sta op stoel, op deze manier kunt u perfect testen welke zitdiepte bij u past. 

Maatwerk opties zijn zeer belangrijk wanneer u op zoek bent naar een sta op stoel. De stoelen moeten perfect bij u passen om zo de optimale zitcomfort te behalen. Al onze sta op stoelen zijn  net als de bijzetfautuils en relaxfauteuils maatwerk leverbaar. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van het materiaal, het vergroten of verkleinen van de zitdiepte, maar ook de keuze in het type stof. Kom langs onze showroom en bekijk de sta op stoelen in Eindhoven, samen kijken wij met u naar de sta op stoel die het beste bij u past.

Bezoek de showroom