040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Filteren

Sta-op Stoelen

Sta-op stoelen zijn praktisch maar ook zeer comfortabel. De sta-op functie zorgt ervoor dat de stoel lichtelijk omhoog komt en kantelt zodat u eenvoudig, zonder problemen kunt opstaan. Dit type stoel heeft een draaimechanisme waarmee de draaifunctie wordt geblokkeerd zodat de stoel niet wegdraait bij het opstaan. Bekijk hieronder ons aanbod sta-op stoelen of bezoek onze showroom in Eindhoven. 

Bent u op zoek naar een stoel waaruit u gemakkelijk opstaat? Bij ons vindt u een ruim assortiment aan stoelen met diverse maatwerk mogelijkheden. De opsta stoelen zijn een speciaal type fauteuils bedoelt om u te ontlasten in het dagelijks leven. Wanneer u met gemak op wilt staan vanuit uw stoel is dit de perfecte uitkomst. Hierdoor is deze stoel ook voor senioren zeer geschikt. Het is ook zeer belangrijk dat deze stoel goed op u is afgestemd. De zit-diepte, -hoogte en -breedte van de stoelen zijn dan ook aanpasbaar. Nog meer zitmogelijkheden? Dan is een elektrische sta op stoel misschien wel wat voor u.

Maatwerk opties zijn zeer belangrijk wanneer u op zoek bent naar een sta op fauteuil. De stoelen moeten perfect bij u passen om zo de optimale zitcomfort te behalen. Al onze stoelen zijn als maatwerk leverbaar. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van het materiaal, het vergroten of verkleinen van de zitdiepte, maar ook de keuze in het type stof. Zo kan u kiezen voor een sta op stoel van leer of stof.

Bezoek onze meubelwinkel in Eindhoven

Wij nodigen u graag uit voor het bekijken van onze sta op stoelen in Eindhoven waar wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien. Op deze manier kunt u perfect testen welke zitdiepte bij u past. Samen kijken wij met u naar uw wensen en vinden we de beste sta op stoel voor u. Tevens geven wij u advies vanuit expertise en ervaringen van andere klanten. Bekijk ook onze relaxfauteuils en fauteuils met hoge rugleuning.

Bezoek de showroom