040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Menu

Echt advies, Echte aandacht.


Een goed advies? Dat begint natuurlijk met heel goed luisteren. Luisteren naar uw wensen en eisen, uw smaak en uw stijl. Want of het nu gaat om een complete inrichting of het uitkiezen van een fantastische stoel? Wij nemen de tijd. Want met de juiste aandacht en ons uitgebreide assortiment... daarmee maken wij het verschil. Altijd. Daarbij mag u rekenen op onze kennis en ervaring ... dat merk je meteen. En wil je eens rustig rondkijken? Be our guest.

Het uitkiezen van meubelen vraagt om tijd. Je wilt vergelijken, goed nadenken en écht weten dat het past. Dat begrijpen wij. Logisch. Want uw interieur; daar breng je veel tijd in door. Dat moet goed voelen, lekker zitten. Alleen dan kun je genieten van de stijl, de sfeer en de schoonheid. Tsja, en soms ziet u door de bomen de meubels niet meer. Dan wijzen wij u de juiste richting. Met net even een andere blik, een slimme opmerking of die ene tip waar je nooit aan had gedacht. Of we laten u het gewoon visueel zien. Lang leve onze moderne techniek. Kortom: de kracht van hoogst persoonlijk advies.

Van maatwerk tot uitgebreide collectie relaxfauteuils, hoekbanken en stoelen. Telkens weer verbazen wij onze klanten met de diversiteit aan keuze en prijzen. Dat is mooi. Maar naast een goede keuze, hechten wij heel veel waarde aan heel veel service. Van het aanpassen van je meubelen. Het direct, snel en vakkundig oplossen van eventuele problemen. Of het visueel schetsen van uw interieur zodat je precies ziet hoe het er straks uitziet. Wij staan ons (en uw) mannetje. Beloofd is beloofd.

Nieuwe meubels; dan surf je eerst even rond op internet. Dat snappen wij. Maar daarna moet je de meubels zien, voelen en proberen. Van de materialen en vormen tot de kwaliteit. Dan pas kunt u echt beoordelen of het meubel past in uw interieur. Want bij het uitkiezen van meubelen draait het nu eenmaal om de combinatie van gevoel, kwaliteit, prijs en stijl. In onze meubelwinkel voel je het verschil. Kom langs, kijk rond. Wij ontvangen u met open armen.


Graag tot ziens!