040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

Meubelwinkel Eindhoven

Bij het bezoeken van een meubelwinkel in Eindhoven hebt u wellicht vast al een idee over de stijl, materiaal en kleur van de meubels die u wenst. Een concreet beeld kunt u realiseren als u zich online alvast laat inspireren. Bakers ZITmeubelen biedt u online deze gelegenheid met een schitterende collectie van onder meer exclusieve banken, luxe fauteuils, comfortabele stoelen en prachtige tafels. Ook voor de aanschaf van kasten kunt u alvast online het aanbod van onze meubelwinkel in Eindhoven bekijken.

Bekijk onze Collectie

De meeste mensen gaan in de eigen woonplaats of dichtstbijzijnde grote plaats op zoek naar meubels voor de inrichting of herinrichting van het interieur. Zo kunt u bijvoorbeeld een meubelwinkel nabij Helmond bezoeken als u in die plaats woont. Om een breder aanbod van meubels tot uw beschikking te krijgen, kunt u de horizon verbreden en bijvoorbeeld langskomen in de showroom van Bakers ZITmeubelen in Eindhoven. Bekijk de collectie maar eens online, zodat u direct kunt zien of onze meubelcollectie u aanspreekt.

Zie ook: meubelzaak Eindhoven en relaxfauteuil in Eindhoven kopen

Als u voor kwaliteit kiest bij de aanschaf van meubelen, dan nodigen wij u van harte uit om eens in onze showroom langs te komen. Onze meubelwinkel is in Eindhoven gevestigd en biedt zowel meubels van Nederlandse kwaliteit als internationale kwaliteitsmeubelen aan. Op het gebied van banken bieden wij onder meer collecties van de merken New Sity, DMI, Cartell Living en Hofstede-Raanhuis. Ook als u op zoek bent naar een relaxfateuil, salontafel of eetkamerstoelen bent u bij ons aan het juiste adres. Bakers ZITmeubelen biedt meubelen van de hoogste kwaliteit.

De showroom van BakersZITmeubelen is in Eindhoven aan de Kruisstraat op nummer 181 gevestigd en met uitzondering van zondag en maandag alle dagen geopend vanaf 10.00 uur. Bezoek onze meubelwinkel vanuit Helmond. U kunt op onze website vanaf uw woonadres op een gemakkelijke manier een routebeschrijving op maat laten berekenen. Als u onze meubelwinkel met de auto vanuit Helmond bezoekt, dan kunt u uw auto gratis achter de winkel parkeren. Wij hebben de beschikking over een ruime parkeergelegenheid.

Bezoek de showroom