040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

Meubelwinkel Eindhoven

Ruime collectie zitmeubelen in onze winkel

Bij uw zoektocht naar meubelen hebt u wellicht vast al een idee over de stijl, materiaal en kleur van de meubels die u wenst. De meeste mensen gaan eerst online oriënterend op zoek naar meubels voor de inrichting of herinrichting van het interieur. Maar de echte aankoop vind in de meeste gevallen fysiek plaats. Om u de look & feel te ervaren van onze meubelen en het comfort te testen, nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Eindhoven. Hier voorzien wij u graag van een persoonlijk advies en informeren u over alle mogelijkheden.

Of doe online inspiratie op

Liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan de collectie eerst maar eens online, zodat u direct kunt zien of onze meubelcollectie u aanspreekt. Bakers.nl Zitten & Wonen biedt u daarom online deze gelegenheid met een schitterende collectie van onder meer exclusieve banken, luxe fauteuils, comfortabele stoelen en prachtige tafels. Ook voor de aanschaf van kasten kunt u alvast online het aanbod van onze meubelwinkel in Eindhoven bekijken.

Bekijk onze Collectie

Als u voor kwaliteit kiest bij de aanschaf van meubelen, dan nodigen wij u van harte uit. In onze woonwinkel bieden wij zowel meubels van Nederlandse kwaliteit als internationale kwaliteitsmeubelen aan.

Op het gebied van banken bieden wij onder meer collecties van de merken:

  • New Sity
  • DMI
  • Cartell Living
  • Hofstede-Raanhuis.

Ook als u op zoek bent naar een relaxfateuil, salontafel of eetkamerstoelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden meubelen van de hoogste kwaliteit.

Onze meubelwinkel is in Eindhoven aan de Kruisstraat op nummer 181 gevestigd en met uitzondering van zondag en maandag alle dagen geopend vanaf 10.00 uur.

U kunt op onze website vanaf uw woonadres op een gemakkelijke manier een routebeschrijving op maat laten berekenen. Als u onze meubelwinkel met de auto bezoekt, dan kunt u uw auto gratis achter de winkel parkeren. Wij hebben de beschikking over een ruime parkeergelegenheid. Tot ziens in de winkel! 

Bezoek de showroom