040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

Showroom

De winkel is opgericht in 1918 en gevestigd aan de Kruisstraat 181 in Eindhoven. Bent u op zoek naar een meubelwinkel waar persoonlijke aandacht en advies op maat hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij Bakers Zitmeubelen aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom. De koffie staat al klaar.

Routebeschrijving

Bakers zitten & wonen is uw meubelwinkel in Eindhoven waar persoonlijke aandacht en kwalitatief advies voorop staan.

Op de website vindt u diverse voorbeeld van onze producten in Eindhoven variƫrend van licht & decoratie tot relaxfauteuils. In de showroom bieden wij gepast advies zodat u de ideale keuze maakt en met een gerust hart naar huis gaat. Ons bedrijf bestaat onderhand al 100 jaar en in al die tijd hebben wij veel klanten met plezier mogen helpen. Wij zien u graag tegemoet in de showroom waar u het aanbod daadwerkelijk kunt ervaren.

Wij vinden het fantastisch wanneer u langs komt om de meubelen te bekijken. Heeft u geen geduld en wilt u de showroom nu al bekijken? Gebruik het bovenstaande widget waarmee u online door het pand kunt navigeren. Voor een persoonlijke touch en maatwerk advies kunt u altijd langskomen.

U vindt onze meubelwinkel aan de Kruisstraat 181 in Eindhoven, eenvoudig te bereiken vanaf de A2 of N270. Achter onze winkel vindt u voldoende plekken om te parkeren.