040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

Soorten Fauteuils

Wilt u een fauteuil kopen, maar u heeft nog geen idee wat? Bij Bakers Zitten & Wonen verkopen we diverse stoelen. Ga voor een echte comfort- en zitstoel. 

Bij het kopen van een stoel komt natuurlijk meer kijken dan alleen of het een leuke fauteuil is. Zo moet u kiezen of u een hoge stoel, een elektrische fauteuil of een staop stoel wilt. Daarnaast zijn de kleur, stof en het zitcomfort erg belangrijk. 

Relax fauteuils

Ontspan met een heerlijke relax fauteuil. Bij een relax stoel gaat het om de comfortabele zithouding. Een verkeerde zithouding kan vele problemen opleveren. Met een relaxstoel ondersteunt u uw lichaam optimaal. 

Er zijn vele mogelijkheden bij het kopen van een relax fauteuil. Zo kunt u kiezen voor een elektrische relaxfauteuil. Deze stoelen zijn, de naam zegt het al, elektrisch verstelbaar. Hiermee kunt u gemakkelijk aanpassingen doen aan uw zithouding. Zet bijvoorbeeld de stoel in de “hart-balans” stand en geniet van een optimale rusthouding. 

Bij Bakers Zitten & Wonen hebben we diverse merken in het assortiment, zoals Meubelfabriek de Toekomst, Gealux en Fitform.

Bekijk onze relax fauteuils

Sta op stoelen

Heeft u moeite met opstaan? Kies dan één van onze sta-op-stoelen. De stoel komt lichtelijk omhoog en kantelt zodat u makkelijker op kan staan. Deze stoel is daarmee erg geschikt voor ouderen.  

Bij ons vindt u klassieke en moderne opsta stoelen van merken zoals Gealux, Fitform en Meubelfabriek de Toekomst. Sta op stoel kopen? 

Bekijk onze Sta op stoelen

Fauteuils met hoge rugleuning

Veel mensen kiezen voor fauteuils met hoge rugleuning voor de optimale rug ondersteuning. Deze grote stoelen zorgen voor een ideaal zitcomfort. Hierbij heeft u ook de keuze voor een draaifateuil. 

Stoelen met hoge rugleuning zijn zeer geschikt voor mensen met rugklachten. Kom langs in onze showroom om merken zoals Conform, Anders Klem en New Sity te testen.

Bekijk ons assortiment

Bijzetfauteuils

Bijzetfauteuils zijn stoelen die u gemakkelijk bij kan schuiven wanneer er visite is. Dat zegt echter niks over het zitcomfort. Ze maken uw interieur compleet. De bijzetfauteuils zijn aan te passen naar uw behoeftes. Dit kan variëren van een ander type stof, een ander type leer tot aangepaste metingen. 

Bij ons kunt u onder andere de merken Dyyk, Bree’s new world en Havee meubelen vinden. 

Onze collectie

Draaifauteuils

Onze collectie draaifauteuils is heel divers. Zo hebben we draaistoelen met voetenbank, armleuningen of hoge rugleuningen. Daarnaast hebben we ze in diverse stoffen en materialen. Ga voor een luxe uitstraling met een leren stoel of kies voor een zachte en knusse uitstraling met onze teddystoelen. 

We hebben diverse merken in ons assortiment, zoals Gealux, Dykk en Berg furniture. 

Bekijk de Draaifauteuils
2 foto's

Kom proefzitten!

In onze showroom vindt u alle modellen fauteuils. Van draadloze elektrische fauteuils tot draaifauteuils in allerlei uitvoeringen. Veel van onze modellen kunnen ook volledig op maat gemaakt worden, hierbij passen we de zithoogte en zitdiepte helemaal aan op uw lichaam. Zo geniet u van het ultieme comfort. Kom langs in de showroom, dan adviseren wij u graag op het beste model voor u!

Plan uw bezoek