040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

Elektrische bediening van uw fauteuil

Een fauteuil in uw woon- of visitekamer zorgt voor veel ontspanning en ontlasting van de rug. Voor veel mensen is een relaxfauteuil genieten en voor sommigen is het noodzaak vanwege de ergonomische zit. In beide gevallen is een elektrische bediening net wat handiger, vooral omdat relaxfauteuils aan de zware kant zijn. Op de website bieden wij verschillende maatwerk mogelijkheden aan waarbij gebruik kan worden gemaakt van elektrische bediening

Bekijk de verschillende fauteuils:

Bekijk hier alle fauteuils

Elektrische bedieningsopties

Op zoek naar de ideale fauteuil voor bij u in huis? Creëer deze zelf met onze maatwerk mogelijkheden. Bekijk de relaxfauteuil of sta-op-stoelen en bekijk het model naar wens. Wij adviseren u graag in alle maatwerk mogelijkheden. Bij elektrische bediening kunt u uit een aantal bedieningsopties kiezen die de ligstand of uitklapbare voetensteun zonder moeite van stand kunnen wijzigen. Afhankelijk van de door u gekozen maatwerk opties heeft u de mogelijkheid om het bovenste gedeelte van de rugleuning afzonderlijk te wijzigen van het onderste gedeelte, ideaal bij aanschaf van een fauteuil met hoge rug.

Het voordeel van een fauteuil met elektrische bediening:

  • De fauteuils zijn in diverse ergonomische standen te zetten;
  • Bij (bijna) alle fysieke omstandigheden te gebruiken;
  • Groot bedieningsgemak.

Bedien de fauteuil met een afstandsbediening
U heeft de mogelijkheid om een fauteuil te bestellen met op afstandbedienbare standen. Dit is ideaal voor het aanpassen van de rugstand en ligstand van de stoel. Vooraal voor ouderen is de afstandsbediening een ideale uitkomst omdat zij ten alle tijde wijzigingen kunnne maken zonder te bukken of zich op de stoel te bevinden.

Bedien de fauteuil met geïntegreerde knoppen
Diverse fauteuils hebben de mogelijkheid om knoppen in de fauteuil te integreren. Zo kunt u terwijl u heerlijk ontspant de stand van de stoel aanpassen zonder dat u de besturing kwijtraakt, deze zit namelijk vast aan de stoel en is met een paar knoppen eenvoudig te bedienen.

Geïnteresseerd in de verschillende maatwerk mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op of kom een keer langs onze showroom in Eindhoven waar wij u graag adviseren en onze zit- en woonmeubelen aan u laten zien.

Bezoek de showroom