040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Filteren

Hoekbanken

Hoekbanken zijn te verkrijgen in verschillende typen, stoffen en maten. Een grote bank zoals de Capri of een Stijlvol en slank design zoals de Ramon Bank. De hoekbanken van Bakers zitmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende maatwerk uitvoeringen. Zo kunt u kiezen tussen het type stof, leer of kleur. Als u onze banken bekijkt valt het gelijk op, Kwaliteit staat voorop. 

De hoekbanken van Bakers Zitmeubelen hebben allen hun eigen unieke uitstraling. Het design van onze hoekbanken vinden wij van groot belang en laat zien dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. WIj nodigen u uit om deze banken in onze showroom te bekijken. Wilt u meer informatie voordat u een hoekbank koopt, dan kunt u dat altijd aanvagen via het contactformulier.

Wilt u een hoekbank kopen? Neem contact met ons op voor meer informatie. De banken worden geleverd in verschillende maten en uitvoeringen zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Wij adviseren u graag over uw aankoop en waneer u langs onze meubelwinkel in eindhoven komt kunt u de banken ook zelf testen. Bekijk de hoekbanken en vraag naar meer informatie. In de showroom vindt u een variërend aanbod van klassieke tot moderne bankstellen.

De afmeting van de kamer bepaalt mede het formaat van een geschikte hoekbank. Een rechte bank komt goed tot zijn recht in een wat kleiner interieur. Let bij aanschaf van een bank niet alleen op de maat van de bank maar kijk ook naar de juiste verhouding tussen beide. Wij helpen u daar vanzelfsprekend graag bij. In een ruime woonkamer valt een compacte bank in het niet terwijl een grote hoekbank in een kleine woonruimte vaak te vol oogt.

Met een hoekbank kun je de beschikbare ruimte efficïent inrichten. Kies uit een U-bank, elementen bank of een bank met chaise longue, in diverse afmetingen. In onze collectie zit altijd een bank die bij je past. Laat je adviseren en kom proefzitten in onze winkel in Eindhoven.