040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Filteren

Moderne banken

Bent u op zoek naar een moderne bank passend bij uw interieur? Dan zit u goed bij Bakers Zitten & Wonen in Eindhoven. Met een ruim assortiment en verschillende maatwerk opties is er altijd wel een match. Bekijk onze moderne banken en laat ons u overtuigen van de kwaliteit en het hoogwaardige zitcomfort.

Of u nu op zoek bent naar een moderne stoffen relaxbank of een leren hoekbank in een modern design, bij Bakers heten wij u van harte welkom. We leiden u graag rond in onze showroom waar we vele voorbeelden van banken kunnen laten zien. Bekijk de banken online en kom vooral langs bij onze showroom in Eindhoven

Het kopen van een moderne bank is een van de belangrijkste aankopen die je voor je woning doet. Een bank moet er mooi uitzien, comfortabel zijn, goed zitten en lang meegaan. Als je met je partner naar een bank kijkt, moet je het ook nog eens samen eens worden over welke bank gekocht wordt. 

Smaken verschillen en er zijn veel keuzes te maken; wat voor pootje komt er onder de bank of wil je de bank laten doorlopen tot de grond. Welke zithoogte en zitdiepte past het beste bij je, maar ook de rughoogte is belangrijk, Wilt u misschien toch een hoofdsteun? Eventueel zelfs in combinatie met een voetenbankje. Hoe groot moet de bank zijn en hoeveel personen gaan er de bank regelmatig gebruiken.