040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Filteren

TV meubelen

Kwalitatieve TV meubelen van Nederlandse topmerken zoals Karat en Interstar. Bekijk het aanbod online. TV Meubelen nemen een groot gedeelte van de woonkamer in en hebben een prominente plek in uw interieur. De juiste kleur, materialen en lengtes zijn daardoor van groot belang. Afhankelijk van het design tv meubel kunt u kiezen uit diverse opties. neem contact met ons op of vraag naar specifieke productinformatie. Wij helpen u graag in het maken van uw keuze ook in onze showroom in Eindhoven.

In het overzicht vindt u verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Naast de verschillende producten in het overzicht zijn er diverse maatwerk mogelijkheden om van een design tv meubel úw tv meubel te maken. Kies uw eigen kleuren, maten en materialen en stel uw eigen kast samen. Maak u interieur compleet met een nieuwe tv kast.

TV meubelen met uniek design

Modern of authentiek, zwevend of staand, met de verschillende tv meubelen kunt u elk type interieur aanvullen. Elk meubelstuk brengt iets unieks naar uw woonkamer. Naast de producten op de foto's zijn de tv meubelen ook verkrijgbaar in verschillenede kleuren en materialen. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze. Bij elk product kunt u extra infomatie opvragen en anders kunt u altijd langs de showroom komen. Bij het kopen van een tv meubel is het design niet het enige waar u naar kunt kijken. Zo beschikt de Interstar Tv-meubel 2906 over een TV lift en wordt de interstart kast 215 mooi aan de muur opgehangen waardoor de woonkamer vaak netter toont.

Een complete woonkamer

Naast de design tv meubelen of tv dressoirs beschikken wij ook over andere producten om uw gehele interieur te vernieuwen. Bekijk ook eens de moderne of eigentijdse hoekbanken, of bezoek onze relaxfauteuils en sta op stoelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de tv meubels met mooi design in onze showroom te bekijken. Wij helpen u graag in het maken van uw keuze en kunnen u in onze showroom het beste helpen. Kom een keer langs om te kijken. Bij vragen kunt u gerust contact opnemen bel naar: 040-243 9720 of stuur ons een e-mail richting: info@bakerszitmeubelen.nl 

Neem contact op