040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

TWINZ 1212 RELAXFAUTEUIL

Een nieuwe generatie Single | Twinz relaxfauteuils waar techniek en design gecombineerd is met luxe en comfort. De fauteuils hebben een zitting en voetensteun met een Hart-Balans functie. Door deze functie komt u in de ideale positie waardoor het hart minimaal wordt belast en u een rustgevend gevoel ervaart. Tevens is iedere relaxfauteuil van standaard topswing voorzien.
De Single modellen van Gealux, zonder voetklep, beschikken over een manueel rug mechanisme door middel van een gasveer. De Twinz modellen van Gealux, altijd voorzien van een voetklep beschikken over een 3 motorig (met accu) relaxmechanisme met bedieningstoesten. Het mechanisme kan worden bediend d.m.v. tiptoetsen. Daarnaast is de stoel net zoals de Revolution serie standaard uitgerust met een unieke retour knop welke zorgt voor een gelijktijdige sluiting van alle functies (rug, voetklep en Hart-Balans in 1).

De Twinz modellen zijn optioneel leverbaar met een 2 motorig Sta-Op systeem, standaard voorzien van accu.

De stoelen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende keuze zithoogtes en dieptes (S, M en L) , diverse keuze in voetsoorten en een rijke keuze aan verschillende stofferingen.

Getoonde vanafprijs is de electrische fauteuil incl. accu

Meerprijs sta op: €301

€ 2.699,00
Neem contact op

Vraag informatie aan

.

Extra informatie

Breedte 67 cm
Diepte 79 cm
Hoogte 106 cm
Zitdiepte 50
Zithoogte 44-46-48 met comfort kussen +2cm
Materiaal leer / stof