040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

Tafel in Eindhoven kopen

U wilt een tafel in Eindhoven kopen? Bakers ZITmeubelen biedt u een gevarieerde collectie met tafels die aansluiten bij ieder interieur. U kunt namelijk een tafel in Eindhoven kopen in onze meubelzaak in uiteenlopende stijlen en modellen. Daarbij kunt u rekening houden met de gewenste kleur, materiaal en uiteraard ook met de afmetingen. Daarnaast speelt de voorkeur voor een vorm nog een rol, waarbij u bijvoorbeeld de keuze hebt uit ronde tafelmodellen of rechthoekige vormen.

Bekijk onze Collectie

Tafels zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Als u een tafel in de buurt van Helmond wilt kopen, dan kunt u online onze collectie bekijken of naar onze showroom komen die in Eindhoven is gevestigd. Of u nu een tafel wilt kopen nabij Helmond voor de eetkamer of woonkamer, bij ons kunt u altijd terecht. Naast een groot assortiment met eettafels, bieden wij u ook de gelegenheid om een keuze te maken uit het aanbod met salontafels. Of wat te denken van een handige bijzettafel die niet alleen praktisch is, maar ook de sfeer in uw interieur kan veranderen?

Zie ook: design stoelen in Eindhoven kopen en meubelwinkel Eindhoven

U kunt onze showroom bezoeken en rustig rondkijken, maar indien gewenst staan wij uiteraard klaar met onze persoonlijke service en geven wij daarbij gericht advies. Uw wensen staan centraal bij een tafel in Eindhoven kopen en op basis daarvan kunnen wij u een passende selectie uit de collectie presenteren. Wij nemen graag de tijd voor u leveren wij maatwerk. Dat maakt namelijk onderdeel uit van onze filosofie.

Naast een aanbod van eettafels hebben wij in onze collectie ook eetkamerstoelen opgenomen. U kunt vanuit Helmond bij ons komen om een losse tafel te kopen, maar ook voor de aanschaf van een complete eetset bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij het kopen van een tafel in de omgeving van Helmond zelf bijpassende stoelen voor de eetkamer selecteren. Uiteraard willen wij u daarbij graag van advies dienen en bieden wij u ondertussen een kopje koffie aan. U kunt onze showroom vinden aan de Kruisstraat 181 in Eindhoven.