040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

NOVA 1005 Fauteuil

Het allernieuwste Relaxsysteem van De Toekomst is het RELAX4U concept. In dit innovatieve en stijlvolle concept onderscheiden we de modellen ‘RIVA’, ‘SOLO’, ‘NOVA’ en ‘TRENTO’. De Relax4U serie bestaat uit fauteuils met verschillende eigenzinnige looks, die stuk voor stuk voldoen aan de comfort- en kwaliteitseisen van een moderne relaxfauteuil en de wensen van de kritische gebruiker. Dus design, kwaliteit met slimme functies en een eigen gezicht. Een opvallend design feature is bijvoorbeeld dat bij de RIVA en de SOLO, de zitting onder de rug doorloopt. Deze vormgeving versterkt de uitstraling en eigen gezicht van de fauteuil. Met de NOVA en de TRENTO kies je voor een rug doorlopend achter de zitting.

Ook zo’n hedendaagse functionaliteit is dat bij de RIVA en NOVA
fauteuils, naast de tiptoetsbediening, ook een draadloze bediening met bluetooth technologie kan worden bijbesteld. Alles om het gemak te vergroten en het comfort te bevorderen. Alle fauteuils met een elektrisch bedienbaar relaxsysteem krijgen de stroom van een ingebouwde lithium ion accu.

Standaard op elke Nova en Riva fauteuil
3 motoren
Het enige verschil tussen een Nova fauteuil en een Riva fauteuil is het uiterlijk van de zitting en de rug. Deze fauteuils beschikken standaard altijd over een 3 motorig relaxsysteem. Eén motor bedient de voetensteun, de tweede motor bedient de rug en de derde motor zorgt voor de kanteling van de fauteuil. De motoren kunnen allemaal afzonderlijk van elkaar bediend worden.  U bedient de motoren door middel van een fraai toetsenpaneel in de arm. Afhankelijk van de voet die u kiest, is dit paneel uitgevoerd in het zwart of in het RVS. Wanneer u het toetsenpaneel bedient, licht deze blauw op.

De voeding van de motoren wordt verzorgd door een Lithium ion accu.
Deze laadt u op via een oplaadpunt achterin de rug. De kleur van de
plug is gelijk aan de kleur van het bedieningspaneel.

Hartbalans
Elke Nova en Riva fauteuil is voorzien van een hartbalans. Wanneer de rugleuning in zijn geheel achterover is en ook de voetensteun maximaal is uitgeklapt zorgt de derde motor voor de hartbalans functie. De voeten en het hart liggen nu in een denkbeeldige horizontale lijn, waardoor het hart minimaal belast wordt en uw lichaam extra rust krijgt.

Maten
Elke Nova en Riva fauteuil is leverbaar in 4 maten. Onderstaand leest u wat het verschil is in de maatvoeringen tov de medium maat. De maat van de standaard (medium) fauteuil staat vermeld in het overzicht op pagina’s 22-23

EXTRA SMALL; de fauteuil in de extra small maat heeft een 4 cm minder diepere zit en is de zithoogte 2 cm lager dan de medium uitvoering

SMALL; de fauteuil in de small maat heeft een 2 cm minder diepere zit en is de zithoogte 2 cm lager dan de medium 

LARGE; de fauteuil in de large maat heeft een 2 cm diepere zit en is de zithoogte 2 cm hoger dan de medium uitvoering

Opties die mogelijk zijn op de fauteuil zijn:, elektrisch verstelbare topswing, opblaasbare lendesteun en een opsta systeem.

getoonde prijzen zijn vanaf prijzen in leer (meerprijs sta op systeem €430)

€ 3.034,00
Neem contact op

Vraag informatie aan

.