040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

Meubelzaak Eindhoven

Een meubelzaak in Eindhoven waar service voorop staat en hand in hand samengaat met een uitmuntend kwaliteitsaanbod is Bakers ZITmeubelen. Al bijna honderd jaar wordt het familiebedrijf geleid met een persoonlijke benadering voor alle klanten. Ervaar het zelf tijdens uw bezoek aan onze meubelzaak in Eindhoven, waar wij graag persoonlijk voor u klaarstaan met informatie en advies. Of kijkt u liever vrijblijvend rond? Dan blijven wij op de achtergrond beschikbaar. U bepaalt dan het moment, waarop wij u van dienst kunnen zijn.

Bekijk onze Collectie

Bij het zoeken naar geschikt meubilair kunt u uiteraard verschillende winkels bezoeken. Vanuit Helmond kunt u naar onze meubelzaak komen die binnen ongeveer twintig minuten met de auto te bereiken is. Wilt u eerst weten wat wij te bieden hebben voordat u vanuit Helmond onze meubelzaak gaat bezoeken? Dat kan, want wij bieden u online de gelegenheid om een indruk te krijgen van onze meubelcollectie en de merken waarvan wij meubels aanbieden. Spreekt het aan, dan kunt u de meubels in het echt in onze showroom bekijken.

Zie ook: eetkamertafel in Eindhoven kopen en bankstel in Eindhoven kopen

Bij Bakers ZITmeubelen kunt u altijd slagen voor het kopen van meubilair voor uw interieur. Wij hebben een uitgebreide collectie in onze meubelzaak in Eindhoven beschikbaar. Zo kunt u onder meer een keuze maken uit comfortabele bankstellen, maar ook een relaxfauteuil aanschaffen of een complete eetkamerset met tafel en stoelen in onze collectie vinden. Uw woonwensen kunt u realiseren door onze meubelzaak in Eindhoven te bezoeken.

Gemak dient de mens en daarom bieden wij u de gelegenheid om gebruik te maken van de routeplanner op onze website. U kunt onze meubelzaak vanuit Helmond bereiken door de routebeschrijving te volgen die op uw situatie is afgestemd. U hoeft alleen maar uw adres in te vullen en vervolgens wordt u de weg weggewezen naar de gratis parkeerplaats die zich achter onze winkel bevindt. U parkeert de auto in de Willem Barentzstraat 2 en loopt vervolgens zo naar onze meubelzaak in Eindhoven aan de Kruisstraat 181. Bij binnenkomst verwelkomen wij u graag met een kopje koffie.