040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

FITFORM 614 STA OP FAUTEUIL

Najaars Aktie Fitform

Gun uzelf de állerbeste fauteuil en profiteer van onze geweldige aanbieding!

Bij aanschaf van een Wellness-fauteuil in de periode van 14 september tot en met 19 oktober 2019, krijgt u een of meerdere luxe opties gratis t.w.v. maximaal € 499,-.

Kies bv. uit: fitMotion ‘bewegend zitten’, stoelverwarming, draaiplateau of een accu. Klik onderstaand op de actievoorwaarden voor een compleet overzicht van de mogelijk opties.

Óf kies voor een 2e Fitform Wellness-fauteuil voor de helft van de prijs!

Speciaal voor mensen die wèl goed willen of moeten zitten, maar die zo min mogelijk concessie willen doen aan een moderne, fraaie en open vormgeving. ''Ergonomie meets design!"

Naast de eigentijdse look en het uitstekende zitcomfort, heeft de Fitform Wellness-Premium 614 draaifauteuil, nog een noviteit: de armleuningen van de stoel zijn zo geconstrueerd dat ze het lichaam volgen tijdens de verstelbewegingen van de stoel. In combinatie met het individuele maatwerk en de ergonomische relaxbeweging ontstaat hier gezond zitten in optima forma. 

In combinatie met een accu heeft u een snoerloze elektrisch verstelbare fauteuil. De geavanceerde easy touch bediening van deze luxe fauteuil, bevindt zich onder de armlegger. Door de knoppen aan te raken worden de functies al geactiveerd.

Deze Wellnessfauteuil wordt geheel op uw maten van zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte gemaakt. De fauteuil is tevens voorzien van een in hoogte verstelbare lendensteun en van een topswing verstelbare hoofdsteun. 

De fauteuil beschikt over een beensteunverstelling, kantelverstelling, rugleuningverstelling en desgewenst óók over een sta-opfunctie. Het verstelmechaniek is fraai weggewerkt in de fauteuil. U kunt kiezen uit een RVS of gestoffeerde armleggerstaander. De ideale combinatie van vormgeving, ergonomie, functionaliteit en het ultieme zitcomfort!

Neem contact op

Vraag informatie aan

6 Oktober 2019