040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

BEL en BES tafellamp

Bij BEL en BES Lampen draait alles om meer dan alleen licht. Onze lampen zijn een expressie van ons vakmanschap en onze passie voor creativiteit. Elke lamp in onze collectie draagt een stukje van onze ziel en is doordrenkt van persoonlijke betekenis.

Onze collectie vertelt een verhaal van vakmanschap en individualiteit. We staan bekend om onze gedurfde combinaties van kleuren, innovatieve patronen en het gebruik van diverse materialen. Elk stuk wordt met zorg en aandacht met de hand vervaardigd, waardoor ze uniek zijn in hun soort.

Onze lampen zijn ontworpen om niet alleen licht te verspreiden, maar ook om een statement te maken. Of ze nu in een gezellige woonkamer staan, een rustgevende slaapkamer verlichten, een stijlvol kantoor verfraaien, of een gastvrije horecagelegenheid opfleuren, onze lampen voegen karakter en schoonheid toe aan elke ruimte.

Elke lamp die onze werkplaats verlaat, draagt een stukje van onze vreugde en toewijding met zich mee. We hopen dat de passie waarmee we elk stuk maken, je huis zal verlichten en je dag een beetje mooier zal maken.

€ 595,00
Neem contact op

Vraag informatie aan

.

Extra informatie

Diameter 35 cm
Hoogte 66 cm