040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

BANK 2810 LOOKLINE

Bank 2810 is een ontwerp uit het Lookline programma van het Hollandse merk Havee. Deze moderne bank met een moderne ontwerpstijl is samengesteld met oog voor detail. Zo zijn de armleuningen eigenwijs rond vormgegeven in het strakke lijnenspel. Deze vormen kunt u extra benadrukken door duo-stoffering bij dit zitmeubel toe te passen.
2810 past zich goed aan uw interieur aan dankzij de ruime keuze in onderstellen, stoffen en ledersoorten. Daarnaast is de bank in diverse afmetingen en opstellingen verkrijgbaar.

Alle getoonde prijzen zijn vanaf prijzen

Lookline staat voor een collectie van tijdloos moderne zitmeubelen die zich gemakkelijk laten plaatsen in een al bestaande interieurtype. Wilt u alleen de bank vervangen door een nieuw exemplaar dan biedt Lookline de perfecte remplaçant.

Begint u echter helemaal opnieuw, ook dan slaagt u al snel in deze collectie. De strak neutrale lijnvoering van deze zitmeubelen vormt namelijk een prima uitgangspunt voor al die andere interieurelementen. Daarbij hoeft u beslist niet vast te houden aan één stijl. Lookline combineert net zo gemakkelijk met modern, als met klassiek of een antiek erfstuk.

De Lookline collectie wordt bij Havee Meubelen in eigen huis ontworpen. Comfort en gebruiksgemak staan daarbij voorop. Want een Lookline zitmeubel dient niet alleen bij uw interieur te passen, maar boven alles bij uzelf.

getoonde vanafprijs van de 2,5-zits

€ 2.895,00
Neem contact op

Vraag informatie aan

.

Extra informatie

Breedte 95 / 150 / 170 / 190 / 210cm
Diepte 85cm
Hoogte 83cm
Zitdiepte aanpasbaar dmv schuifzitting
Zithoogte 45cm
Materiaal leer of stof