040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

uitschuiftafel SKOVBY SM78

Het ontwerp is geïnspireerd op de allereerste 8 potige eetkamertafel van Skovby.

Het tafelblad is ellipsvormig en de poten half elliptisch. Dit geeft een harmonisch en licht geheel. De poten hebben een licht verlopende hoek in relatie met de andere en word er een kleine opening gecreëerd aan de bovenzijde. Een speciale bevestiging op de buitenste poten maakt het mogelijk om kleine verschillen in luchtvochtigheid en daardoor krimp of uitzetting van het hout op te vangen door de poten iets te verstellen.

Dit is voornamelijk nodig bij de massief houten tafels die gevoeliger zijn voor de verschillen in luchtvochtigheid en temperatuur.

De eettafel 78 word altijd geleverd met 2 inlegbladen die opgeborgen kunnen worden in de ruimte onder het blad.

De mogelijkheid is er om nog 2 bladen erbij te kopen zodat u er 4 heeft om de tafel volledig uit te trekken en er 16 personen plaatst hebben aan tafel. De twee extra bladen kunnen niet onder de tafel opgeborgen worden.

De tafel is te krijgen in een wit gelamineerd blad of helemaal in hout. Het mat witte high pressure silk laminate blad is erg praktisch en makkelijk schoon te maken. Het witte blad kan gecombineerd worden met eiken white wash olie onderstel of zwart wenge.

getoonde prijs is de vanaf prijs

Neem contact op

Vraag informatie aan

Extra informatie

Breedte 109 cm
Hoogte 74 cm
Lengte 190 – 290 cm Uitrekbaar met twee inlegbladen van 50cm.
Maatwerk 2 extra bladen los te verkrijgen, totale lengte wordt dan 390cm
Materiaal eiken