040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

Interstar Wandmeubel met Haard F210-54

Elektrische haarden zijn de laatste jaren sterk in opkomst. En dat is niet voor niets. Een haard zorgt immers voor warmte en gezelligheid en creëert sfeer in uw woonomgeving. Naast het feit dat een elektrische haard niet alleen erg mooi is in uw interieur, biedt een sfeerhaard ook een praktische oplossing. In vergelijking met een traditionele gashaard ontbreekt een rookkanaal bij elektrische haarden. Een sfeerhaard is dan ook kosten- en ruimtebesparend!

Een natuurlijk vlammenspel
Innovaties en de nieuwste technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat het vlammenbeeld van een elektrische haard steeds natuurlijker oogt. Waar jaren geleden slechts een rood opgloeiend licht zichtbaar was, is tegenwoordig een natuurlijk vlammenspel te zien. De elektrische haard van Faber geeft een zeer levendig en echt vlammenspel en is haast niet van echt te onderscheiden.

Bij Interstar worden de Faber haarden ingebouwd in een passende schouw of schoorsteenmantel, om zo een extra sfeervol tafereel te creëren. Doordat de sfeerhaard vakkundig wordt ingebouwd in een wandkast, dressoir of TV-meubel, kunt u zelf de materiaalkeuze, kleur of stijl bepalen. Een sfeerhaard is dan ook ideaal te combineren met de designmeubels van Interstar. 

Opti-myst 
Eén van de nieuwste haarden die Interstar gebruikt in de wandsystemen is de elektrische haard met Opti-myst vuur. Dit nieuwe elektrische vuur van het merk Faber zorgt ervoor dat u letterlijk water ziet branden. De vlammenzee wordt namelijk gecreëerd door verlichte, ultrafijne waterdamp. Zo ontstaat een uniek vlameffect in uw haard. Dit systeem geeft de illusie van echt vuur door een gepantenteerde 3D-techniek. Elekrisch vuur brandde nog nooit zo realistisch! 

 

Het driedimensionale Opti-myst vuur van Faber brengt onmiskenbaar warmte en sfeer in uw huis. Deze stijlvolle oplossing is niet alleen erg sfeervol, maar ook nog eens duurzaam. Doordat de elektrische haarden branden op basis van water, zijn ze goed voor het woonklimaat. De vlammenzee komt tot stand door lichtprojectie op de ultrafijne waterdamp. Het vuur zoekt zijn weg driedimensionaal tussen het hout door. Het waterreservoir in combinatie met lampen en unieke verdampers creëren een prachtig en realistisch vlambeeld, wat haast niet te onderscheiden is van echt vuur. En de vrijkomende waterdamp is tevens goed voor de vochthuishouding in uw huis. 

Neem contact op

Vraag informatie aan

Extra informatie

Breedte 360 cm
Diepte 43 cm
Hoogte 219 cm
Maatwerk ja
Materiaal Lak en hout.