040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

Maatregelen coronavirus

U bent nog steeds welkom in onze winkel op de normale openingstijden! Wilt u interieuradvies, bel dan voor een afspraak.

Interieur advies op afspraak

Bel ons: 040-243 9720
Mail ons: info@bakers.nl

Welke maatregelen in de winkel?
Team Bakers hanteert de RIVM-richtlijnen en neemt extra hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De gezondheid van u en ons team staat voorop:

 • Onze adviseurs blijven thuis bij gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen, verkoudheid en/of koorts of wanneer hun omgeving deze klachten heeft.
 • Heeft u zelf gezondheidsklachten? Dan vragen we u om uw woonvraag telefonisch of via de mail te stellen. We zullen u dan op deze wijze zo goed mogelijk van dienst zijn.
 • In de winkel zijn er nu slechts 3 adviseurs aan het werk en wij laten per adviseur 2 klanten toe. Op deze manier hebben we goed zicht op de hygiene maatregelen, kunnen we allen hele ruime afstand bewaren en hebben we tijd voor u. We hanteren het één-op-één-principe. Dit betekent dat u maar met één adviseur in gesprek komt. Heeft u een voorkeur dan kunt u dit vooraf telefonisch aangeven.
 • We vermijden hand-op-hand contact. Wij houden gepaste afstand (1,5 meter) en we wassen hun handen vaak en goed. Daarnaast hebben we bij de entree een desinfecterende spray staan die we iedereen laten gebruiken.
 • We treffen extra hygiënemaatregelen en maken zeer veel schoon.
 • Betalingen worden alleen met pinpas of op factuur gedaan. Na elke transactie wordt de terminal gereinigd. Mocht betalen met pin of op factuur niet mogelijk zijn, vermijden wij handcontact bij een contante betaling.

Wilt u liever niet naar de winkel?
Geen probleem. Stel ons uw woonvraag telefonisch of via mail en we helpen op afstand of komen naar u. Uiteraard alleen wanneer zowel u of wij geen gezondheidsklachten hebben zoals hoesten, niezen, verkoudheid en/of koorts Zodat het voor iedereen veilig is!

Interieur advies op afspraak

Bel ons: 040-243 9720
Mail ons: info@bakers.nl

Welke maatregelen bij bezorging?
Alle gemaakte bezorgafspraken gaan op dit moment door. Voor de veiligheid en gezondheid van u en onze bezorgers, nemen we bij de bezorging een aantal extra maatregelen:

Contact met u als klant 
We bellen altijd een dag eerder of de bezorging door kan gaan i.v.m. uw gezondheid. Als u liever zelf de bezorging uitstelt dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Levering 

 • Zorg ervoor dat onze bezorgers afstand kunnen nemen. Zorg ervoor dat loopruimtes vrij zijn (denk aan de doorgang buiten, de gang of hal).
 • Onze bezorgers leveren uw bestelling contactloos. Dat betekent dat zij geen handen schudden. We vragen u dringend om bij voorkeur vooraf te betalen of te betalen met pinpas. Mocht dat niet mogelijk zijn, vermijd dan handcontact bij een contante betaling. Voor het zetten van een handtekening verzoeken we uw eigen pen te gebruiken.
 • Onze bezorgers nemen extra hygiënemaatregelen in acht. Zij beschikken over wegwerphandschoenen en desinfecterende reinigingsmiddelen.
 • Wij volgen de richtlijnen en adviezen vanuit het RIVM. Dat betekent dat onze bezorgers bij gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen, verkoudheid en/of koorts thuisblijven.
 • Onze bezorgers bellen u ongeveer een half uur voorafgaand aan de levering van jouw bestelling. Op dat moment kun jij hen ook informeren over eventuele bijzonderheden waar zij rekening mee dienen te houden.

Kan ik nog bellen voor service?
Wij adviseren altijd te bellen als er een vraag is. Dan zijn wij u zo goed mogelijk van dienst zoals u van team Bakers gewend bent!

Interieur advies op afspraak

Bel ons: 040-243 9720
Mail ons: info@bakers.nl