040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

INTERIEURADVIES OP AFSPRAAK

De showroom is helaas gesloten t/m 19 januari i.v.m. de corona maatregelen! Wilt u interieuradvies, bel dan voor een afspraak.

Wij komen graag naar u toe. We nemen de gewenste kleur-stofstalen en waarmogelijk het meubel mee.

Interieur advies op afspraak

Bel ons: 040-243 9720
Mail ons: info@bakers.nl

Ook wij doen onze uiterste best om de verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. Onze showroom is daarom tot en met 9 Februari gesloten maar de winkel draait onverminderd door. Het virus heeft gelukkig geen invloed op de creativiteit van onze interieurs ontwerpers en adviseurs. Vol enthousiasme blijven wij ondertussen de mooiste interieurs bedenken.

We zijn gewoon aanwezig in de winkel en blijven op alle mogelijk manieren bereikbaar. We werken online om eventuele vragen te beantwoorden en om u te helpen aan een passend interieuradvies. We komen naar u toe, op gepaste afstand, voor een persoonlijk interieuradvies. Uiteraard is uw gezondheid en die van onze medewerkers prioriteit en we zullen ons strikt houden aan de gestelde normen.

Maak een telefonsiche of online afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Blijf gezond en let goed op elkaar.

Team Bakers Zitten en Wonen

Welke maatregelen bij bezorging?
Alle gemaakte bezorgafspraken gaan op dit moment door. Voor de veiligheid en gezondheid van u en onze bezorgers, nemen we bij de bezorging een aantal extra maatregelen:

Contact met u als klant 
We bellen altijd een dag eerder of de bezorging door kan gaan i.v.m. uw gezondheid. Als u liever zelf de bezorging uitstelt dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Levering 

  • Zorg ervoor dat onze bezorgers afstand kunnen nemen. Zorg ervoor dat loopruimtes vrij zijn (denk aan de doorgang buiten, de gang of hal).
  • Onze bezorgers leveren uw bestelling contactloos. Dat betekent dat zij geen handen schudden. We vragen u dringend om bij voorkeur vooraf te betalen of te betalen met pinpas. Mocht dat niet mogelijk zijn, vermijd dan handcontact bij een contante betaling. Voor het zetten van een handtekening verzoeken we uw eigen pen te gebruiken.
  • Onze bezorgers nemen extra hygiënemaatregelen in acht. Zij beschikken over wegwerphandschoenen en desinfecterende reinigingsmiddelen.
  • Wij volgen de richtlijnen en adviezen vanuit het RIVM. Dat betekent dat onze bezorgers bij gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen, verkoudheid en/of koorts thuisblijven.
  • Onze bezorgers bellen u ongeveer een half uur voorafgaand aan de levering van jouw bestelling. Op dat moment kun jij hen ook informeren over eventuele bijzonderheden waar zij rekening mee dienen te houden.

Kan ik nog bellen voor service?
Wij adviseren altijd te bellen als er een vraag is. Dan zijn wij u zo goed mogelijk van dienst zoals u van team Bakers gewend bent!

Interieur advies op afspraak

Bel ons: 040-243 9720
Mail ons: info@bakers.nl