040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving

INTERIEURADVIES

U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken. Wilt u interieuradvies, bel dan ook voor een afspraak. Team Bakers staat voor u klaar!

Interieur advies 

Bel ons: 040-243 9720
Mail ons: info@bakers.nl

Ook wij doen onze uiterste best om de verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan. We hanteren de RIVM richtlijnen en hebben extra hygiene maatregelen genomen. Wilt u in contact komen maak dan een afspraak zodat u we kunnen helpen. Het virus heeft gelukkig geen invloed op de creativiteit van onze interieurs ontwerpers en adviseurs. Vol enthousiasme blijven wij de mooiste interieurs ontwerpen..

We werken online om eventuele vragen te beantwoorden en om u te helpen aan een passend interieuradvies. Uiteraard is uw gezondheid en die van onze medewerkers prioriteit en we zullen ons strikt houden aan de gestelde normen.

Blijf gezond en let goed op elkaar.

Team Bakers Zitten en Wonen

Welke maatregelen bij bezorging?
Alle gemaakte bezorgafspraken gaan op dit moment door. Voor de veiligheid en gezondheid van u en onze bezorgers, nemen we bij de bezorging een aantal extra maatregelen:

Contact met u als klant 
We bellen altijd een dag eerder of de bezorging door kan gaan i.v.m. uw gezondheid. Als u liever zelf de bezorging uitstelt dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Levering 

  • Zorg ervoor dat onze bezorgers afstand kunnen nemen. Zorg ervoor dat loopruimtes vrij zijn (denk aan de doorgang buiten, de gang of hal).
  • Onze bezorgers leveren uw bestelling contactloos. Dat betekent dat zij geen handen schudden. We vragen u dringend om bij voorkeur vooraf te betalen of te betalen met pinpas. Mocht dat niet mogelijk zijn, vermijd dan handcontact bij een contante betaling. Voor het zetten van een handtekening verzoeken we uw eigen pen te gebruiken.
  • Onze bezorgers nemen extra hygiënemaatregelen in acht. Zij beschikken over wegwerphandschoenen en desinfecterende reinigingsmiddelen.
  • Wij volgen de richtlijnen en adviezen vanuit het RIVM. Dat betekent dat onze bezorgers bij gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen, verkoudheid en/of koorts thuisblijven.
  • Onze bezorgers bellen u ongeveer een half uur voorafgaand aan de levering van jouw bestelling. Op dat moment kun jij hen ook informeren over eventuele bijzonderheden waar zij rekening mee dienen te houden.

Kan ik nog bellen voor service?
Wij adviseren altijd te bellen als er een vraag is. Dan zijn wij u zo goed mogelijk van dienst zoals u van team Bakers gewend bent!

Interieur advies op afspraak

Bel ons: 040-243 9720
Mail ons: info@bakers.nl