040 243 9720 info@bakers.nl
Adres: Bakers Zitten & Wonen
Kruisstraat 181
5612 CH Eindhoven
Routebeschrijving
Filteren

Eetkamertafels

Bekijk de eetkamertafels van Bakers. De eetkamertafel is een belangrijk onderdeel van uw interieur, wellicht wel het meest prominente meubel. Elke tafel in ons assortiment heeft een unieke en stijlvolle uitstraling: Een ruig ontwerp, een strak design of industriƫle feeling. Laat u inspireren door de foto's van onze tafels en neem contact met ons op.

Design eetkamertafels in onze showroom in Eindhoven

Kwaliteit en design staan voorop bij het selecteren van onze collectie. Modern, strak of juist authentiek. Elke eetkamertafel heeft een eigen design met een unieke stijl. In onze collectie kunt u rustig kijken naar de verschillende eetkamertafels. De eetkamertafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo kunt u afhankelijk van de tafels, de lengte, materiaal en kleur van de eettafels zelf uitkiezen. Voor de beste ervaring en om zeker te zijn van u aankoop adviseren wij u graag in onze showroom in Eindhoven aan de Kruisstraat. Hier vindt u diverse uitvoeringen van onder andere eetkamertafels, salontafels en kasten. Maak uw interieur compleet!

Een zeer divers aanbod eetkamertafels

In ons overzicht vindt u een zeer divers aanbod met authentieke en moderne eetkamertafels, ronde tafels en rechthoekig, aluminium of eiken en zelf uitschuifbare maar moderne tafels. Wij nodigen u graag uit om deze tafels in onze showroom te bewonderen. In onze showroom is het mogelijk de verschillende tafels te bekijken maar ook om leuke ideeƫn op te doen. Welke lamp staat goed op de tafel en welke eetkamerstoelen staan er leuk bij? DIt kunt u allemaal bekijken, maar u kunt dit ook navragen. Wij helpen u graag, zowel online als fysiek in de winkel.

Bezoek de showroom